STOCK Utrecht

Op zoek naar een perfecte plek voor jouw business? Op steenworp afstand van het centrum van Utrecht en op een gewilde locatie vlakbij de historische binnenstad en goed bereikbaar met de auto en OV bevinden zich 36 bedrijfsunits die samen STOCK Utrecht vormen.

Afgestemd op jouw onderneming

 

Met STOCK hoef je niet te kiezen tussen een bedrijfsruimte of representatief kantoor. Met maar liefst drie etages (inclusief dakterras) kun je alles geheel naar smaak inrichten en een functie geven. Of je nu een kantoor, werkplaats, studio, atelier, workshopruimte of showroom wil creëren alles is mogelijk. De units zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Op het terrein zijn 108 parkeerplaatsen beschikbaar.

Hoogwaardige bedrijfsruimte

STOCK is een multifunctioneel kwaliteitspand voor ondernemers die uitstraling van hun pand net zo belangrijk vinden als de flexibele en praktische indeling ervan. STOCK is robuust vormgegeven met een industriële look. Een bijzondere architectuur en een topnotch afwerking en dito inrichting.

Energiezuinig

Duurzaam huren en ondernemen doe je bij STOCK Utrecht. De units zijn extreem duurzaam waardoor de verwachte energiekosten per maand zeer laag zijn. Dit komt omdat de units zijn voorzien van:

  • Energielabel A+++
  • Zonnepanelen
  • Mechanische afzuiging
  • Vloerverwarming met thermosstaat
  • Voorzien van een luchtwarmtepomp
  • Volledig gasloos

Op deze manier sluit de bedrijfsruimte perfect aan op wat jij als (duurzame) ondernemer nodig hebt.

Verschillende units en beschikbaarheid

STOCK Utrecht beschikt over 36 units verschillend van hoek- en tussenunits. De units hebben een oppervlakte tussen 272m2 en 311m2. Bekijk de verschillende units en de beschikbaarheid op de plattegrond.

STOCK unit huren? Neem contact op.

Binnenkort is STOCK Utrecht beschikbaar voor jouw business. Momenteel zijn we druk met de bouw en staat de verwachte oplevering begin september 2023 gepland. Heb jij interesse in het huren van een unit? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met een van onze makelaars.

 

Interesse in STOCK Utrecht? Neem contact op